lördag 2 januari 2010

Beslutsångest!!!! (Bloggflytt)

Jag kommer troligtvis att flytta hit nu när Trädgårdsbloggen har blivit förstörd genom plattformsbyte till WordPress. Personen i fråga som jobbar med detta har tydligen stora problem med att få ordning på det hela och jag gillar ej att vänta på att komma igång med bloggandet, så jag kommer nog att flytta hit. Det tråkigaste är att jag ej kan importera innehållet från den gamla bloggen hit, så jag kommer att tappa allt sedan 2006 och det är ej roligt. En annan lösning är att flytta bloggen till WordPress egen site (har annan blogg där redan) eller om jag flyttar den till min egen domän. Men jag har redan en WP blogg där och jag är ej helt säker på hur jag klämmer in en till där. Det måste jag forska lite på.

En annan sak är att jag har bara 100MB på trädgårdsbloggen och jag har nu använt 86% av det sedan 2006, så snart är det fullt där och vad gör jag då?

Beslut och beslut.....

1 kommentar:

  1. Jag hade precis hunnit lära mig den nya TB bloggen, då den skulle stänga och greja med något. Inte så himla lätt när man inte är hemma på datorer.Nu när man inte kan va ute i trädgården för all snö så kan man ju offra lite tid vid datorn.
    Ha det så bra

    SvaraRadera