lördag 24 april 2010

Har blivit bortskämd idag

Det har varit en underbar dag idag! Soligt och varmt till att börja med och sedan så bjöd min man mig på en tur till Bernö Trädgård för att titta lite vad dom har just nu. Vi kom därifrån med lite fröer och en sten (det står Min Lila Ängel på den) som min man köpte mig.
 VARFÖR GÖR BLOGGER PÅ DETTA VISET MED VISSA BILDER??????? Jag kan ej vända på det.

Vi åkte vidare till Valbo och till Coop Bygg där vi på trädgårdsavdelningen httade lite roliga växter att titta på, så min man köpte mig en Rhododendron ' Cunningham´s White och två Pioner 'Sarah Sernhardt' och 'Shirley Temple' . Himla rart av honom, men vid kassan så slängde han med 6 säckar kogödsel också!! :-) satt och log hela resan hem.När vi kom hem så var det att ta med en flyttkartong då vi skulle vidare till en granne som säljer en service till mig som jag så gärna ville ha. Min mamma köpte mig 6 koppar av denna servic på 70-talet och jag har vårdat dom ömt genom att knapt ha använt dom, men jag tycker så mycket om dom. Hittade för en liten tid sedan äggkoppar i serien på Auktionshuset och kastade mig in för att köpa de fyra de hade och det var då grannen sa att hon hade 12 till av dom hemma plus en massa annat och att hon skulle kunna tänka sig att sälja det! Jag och min man tog en promenad upp till henne och tittade på servicen och jag blev salig över det. Så vi beslöt att jag köper hela rasket (min man betalade för det med) och idag hämtade vi det. OJ vilken lycka!!!


Och det stora fatet.

Det första jag gjorde efter att jag packat upp allt var att fixa Té och använda de stora muggarna och på kvällen åt vi på dessa fat. Vilken dag!

1 kommentar:

  1. Tycker mig känna igen servisen ;))) Bra att den åter kommer till användning. Minns ännu den gången då den var ny och skulle packas upp!

    Grattis till de nya växterna, skulle också behövt en Vit Cunningham...till mitt nya grävprojektområde!

    Ha en skön söndag!

    /Anette

    SvaraRadera